MiiBelt PRO Grey

MiiBelt PRO Grey

229,00 DKK

Sved- og vandafvisende opbevaringsbælte

Nomineret ved Running Product Awards 2018

Kategori: Varenummer: 13014

Beskrivelse

 

MiiBelt PRO er en videreudvikling af det populære MiiBelt!

Et super funktionelt bælte, som med den sved- og vandafvisende bæltelomme giver dig en nem og praktisk opbevaring af dine personlige effekter som smartphone, kreditkort, nøgler mv. Perfekt til træning, fitness og løb. Derudover indeholder dette bælte også 6 holdere med indvendige silikonestreger til energi-gels eller andet samt 2 flytbare og aftagelige holdere til et startnummer. Disse silikonestreger sikrer at din gel/energi ikke falder ud under bevægelse.

Bæltet er behageligt at have på grundet den store elasticitet og bliver siddende sikkert på plads uden at genere, når du dyrker sport eller er på farten. Placeres bedst på hoften. For at kompensere for den øgede vægt (telefon samt gels/energi) har vi på bagsiden af lommen og på et stykke af elastikken påsat silikone-dots, så bæltet “bidder” sig fast i f.eks. glatte løbetights. Dette sikrer dermed en endnu bedre pasform under bevægelse.

MiiBelt PRO er let – vejer under 75 gram – og kan nemt justeres i størrelsen. Strækker sig fra ca. 61 cm. til ca. 130 cm.

Den vandafvisende opbevaringslomme er perfekt til at holde mobilen og andre effekter tørre og afviser både sved og vand. Samtidig er den fleksibel og udvider sig efter indholdet. Refleksstriberne på fronten øger din synlighed når mørket falder på. Der er et lille silekonesikret hul på bagsiden af lommen med udgang til dine høretelefoner, såfremt du ikke måtte bruge et sæt af MIIEGOs Bluetooth høretelefoner.

Passer til alle telefonstørrelser (også Iphone 8 Plus).

ONE SIZE FITS MOST. Fås i 2 forskellige farver.