MiiBelt Black

MiiBelt Black

199,00 DKK

Sved- og vandafvisende opbevaringsbælte med 2 lommer

Kategori: Varenummer: 13005

Beskrivelse

 

MiiBelt er en ny serie af sportsopbevaringsbælter! Nu lanceres 2. generation med 2 lommer – 1 stor til telefonen og 1 lille til nøgler.

Det nye MiiBelt er samtidig videreudviklet og forbedret med Anti-Slide Teknologi på indersiden af bæltet, så det ikke glider, når du bevæger dig.

MiiBelt er komfortabelt og let og de sved- og vandafvisende lommer giver dig en nem og praktisk opbevaring af dine personlige effekter, så som smartphone, kreditkort, nøgler mv. – Perfekt til både træning, fitness og løb.

Bæltet er behageligt at have på og placeres bedst på hoften. Du mærker det næsten ikke, da det bliver siddende sikkert på plads uden at genere, når du dyrker sport.

MiiBelt sportsbælte er let – vejer under 65 gram – og kan nemt justeres i længden/størrelsen. Fra ca. 61 cm. til ca. 140 cm.

De vandafvisende opbevaringslommer er perfekte til at holde bla. mobilen tør og afviser både sved og vand. Samtidig er lommerne fleksible og udvider sig efter indholdet. Refleksstriberne på fronten øger din synlighed når mørket falder på.

Derudover er der også er et lille silikonesikret hul på bagsiden med udgang til trådede høretelefoner såfremt du ikke måtte bruge et sæt af MIIEGOs Bluetooth høretelefoner.

Passer til alle telefonstørrelser (også Iphone 8 Plus). MiiBelt er også ideelt som opbevarings- og rejsebælte.

ONE SIZE FITS ALL. Fås i 3 forskellige farver.