MiiRHYTHM by MIIEGO®

MiiRHYTHM by MIIEGO®

899,00 DKK

Kategori: Varenummer: 11065

Beskrivelse

MiiRHYTHM by MIIEGO® – TRUE WIRELESS EARBUDS

MiiRHYTHM by MIIEGO® er helt trådløse in-ear høretelefoner (TWS) bygget til et liv på farten eller på kontoret, ude eller hjemme med en vandtæthed på IPX5 og lydkvalitet i absolut verdensklasse pakket ind i det karakteristisk eksklusive MIIEGO-design.

MiiRHYTHM er desuden udstyret med de populære ørepropper i superblødt memory foam fra amerikanske COMPLY® såvel som en solid batterikapacitet, der giver dig sammenlagt op til 28 timers spilletid!

THE MIIEGO SOUND: Prisvindende HIGH PERFORMANCE AUDIO

Ved at bruge optimerede audiokomponenter i høj kvalitet leverer MiiRHYTHM krystalklar lyd med en kraftig bas og skarp diskant. Fremragende lydkvalitet og en kompromisløs musikoplevelse, hvad end det er til indendørs eller udendørs brug.

MiiRHYTHM by MIIEGO er vinder af WOMENS RUNNINGs produkt-award 2020, hvor det blev kåret til EDITOR’S CHOICE.

Eksklusivt og ultralet design

Med MiiRHYTHM by MIIEGO® får du indbegrebet af frihed, hvor vi har kombineret det nyeste og ypperligste inden for trådløs teknologi pakket ind i stilrent design med mat, eksklusiv finish – ingen generende kabler og op til 7 timers uafbrudt musikafspilning i HD-kvalitet pr. opladning*.

Vægten af ​​hver høretelefon er kun 4,5 gram, og de er derfor meget lette og behagelige at bære – du glemmer hurtigt, at du har dem på!

* Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrkeniveauet og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høje lydstyrkeniveauer over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

Premium etui med op til 28 timers batteritid

Med til MiiRHYTHM by MIIEGO® får du muligheden for at genoplade høretelefonerne i det medfølgende etui – lille og nem at have med i lommen i stilsikkert design med afrundede former og mat overfladebehandling såvel som en batterikapacitet på op til 28 timer pr. opladning. Uden irriterende ledninger og dermed perfekt til brug på farten.

True Wireless Stereo og indbygget mikrofon

Med indbygget mikrofon i begge sider og dual-mode forbindelse fra telefonen direkte til hver høretelefon får du med MiiRHYTHM by MIIEGO® en bedre og mere stabil Bluetooth-forbindelse såvel som en knivskarp lydforbindelse på dine opkald – hver høretelefon er desuden udstyret med en enkelt knap for lettere betjening, hvor du med lethed kan pause/afspille musik, springe videre på playlisten eller besvare opkald efter behov.

COMPLY™ Memory Foam ørepropper i absolut topkvalitet

MiiRHYTHM by MIIEGO® leveres med COMPLY™ ørepropper lavet af superblødt memory foam i høj kvalitet. Disse unikke og meget populære ørepropper fra USA formes forsigtigt til din øregang, hvilket forhindrer dem i at falde ud og dermed giver uovertruffen komfort og en ideel brugerdefineret in-ear-pasform til dine ører.

COMPLY™-øreproppernes pasform hjælper også med at øge isolationen og blokere for ekstern støj, hvilket giver dig en optimal lydoplevelse med forbedret bas og muligheden for at du kan lukke verden ude og nyde din yndlingsmusik uden distraktioner.

Udover ørepropperne fra COMPLY™ får du også yderligere 3 sæt silikone-ørepropper i hhv. størrelse S, M og L, så du kan optimere din personlige og perfekte pasform i øret.

MiiRHYTHM TWS earbuds præsenteres af de danske lydspecialister MIIEGO® – Active Lifestyle Audio.

MIIEGO® leverer prisvindende audio—produkter, og har vundet adskillige internationale priser for funktionelt design og enestående lyd til en aktiv livsstil.

READY. SET. MIIEGO®.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen klaret hurtigt og effektivt i en travl hverdag med en personlig træningsplan og træningsvideoer, som du kan udføre lige når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

 

Yderligere information

Type: In-Ear
Produktnavn: MiiRHYTHM
Farve-varianter: Sort
Artikel-nr.: 11065
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs Rækkevidde – op til: 15 meter
Produktvægt: 4,5 / 85 gram

IPX certificering: IPX5
Indbygget Mikrofon: Ja
Bæretaske Inkluderet: Ja
Ladekabel: USB-C
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2×50 / 500 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz

Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Arbejdstemperatur: -10°C – 40°C
Batteritid – op til: 7 / 28 timer
Kabeltilslutning Muligt: Nej
Udskiftelige Ørepuder/-dutter: Ja

Ekstra Ørepuder/-dutter inkl.: Ja
EAN 13: 0768563815157