MiiPARTY

MiiPARTY

2.199,00 DKK

Kategori: Varenummer: 12035

Beskrivelse

PARTY-HØJTTALEREN OVER DEM ALLE

MiiPARTY by MIIEGO® er landet og der er garanti for at kunne spille enhver fest op – med eller uden kabel!

Forbind din MiiPARTY til mobilen via Bluetooth 5.0 eller med det inkluderede AUX-kabel og fyr din yndlingsmusik af hvor som helst! Det indbyggede genopladelige Li-ION batteri vil give dig den ultimative frihed til at nyde din yndlingsmusik når og hvor du vil.

FESTEN FORTSÆTTER…

MiiPARTY by MIIEGO® er nemlig med sin solide ABS-konstruktion og sit indbyggede håndtag udviklet til at kunne modstå lidt af hvert.

I kraft af sin IPX5-certificering er MiiPARTY desuden både regn- og vandafvisende, så om du befinder dig indenfor eller udendørs kan MiiPARTY by MIIEGO® holde til festlighederne.

Ud over dette vil det indbyggede Li-ION batteri give dig op til 4 timers musik ved afspilning på 50% lydstyrke*, så du kan tage musikken med dig uanset hvor festen fører dig hen.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj lydstyrke over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

FESTENS MIDTPUNKT MED 360º LYD

Med sin 360º lydgengivelse vil du kunne spille dine omgivelser op til fest! Ved MiiPARTY by MIIEGO® er der således ingen dårlige vinkler i forhold til at kunne nyde musikken.

MiiPARTY  er en 4.1 stereo-højttaler med forstærker, der leverer hele 80 watt ud i 4 højttalerenheder (64 mm). Bassen leveres af en 133 mm subwoofer, og skulle du have lyst til endnu mere buldren, kan du nemt skifte lydindstillingerne med et tryk på EQ-knappen. De 4 valgmuligheder er “Bass”, “Rock”, “Pop” og “Classic”, så du kan tilpasse MiiPARTY til netop dine præferencer og dit umiddelbare behov.

AFSPIL DIN MUSIK I TRUE WIRELESS STEREO

Udover de fire forskellige EQ-indstillinger har MiiPARTY by MIIEGO® yderligere et par tricks oppe i ærmet:

Er der ved festen for mange selvudnævnte DJs der vil blande sig i musikken? Eller er det simpelthen for svært at vælge mellem de mange sange på din telefon? Smæk på forhånd din yndlingsmusik på en USB og sæt den direkte i frontpanelet – så skal MiiPARTY nok selv styre festlighederne.

Skulle du få blod på tanden og have lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan du tilslutte endnu en MiiPARTY med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille din yndlingsmusik i stereo.

… og så har vi i øvrigt tilføjet et party-lys på MiiPARTY – det var så lidt!

READY. SET. MIIEGO.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen i en travl hverdag klaret hurtigt og effektivt med en personlig træningsplan og træningsvideoer, du kan udføre når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

 

Yderligere information

Type: Speaker
Produktnavn: MiiPARTY
Produktvægt: 4900 gram
Farvevarianter: Sort
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 30 meter
IPX5: Stænk- og regntæt
Kabeltilslutning muligt – AUX-kabel inkl.
Batteritid: op til 4 timer ved 50% lydstyrke
Batterikapacitet: 4400 mAh genopladeligt

USB-C opladning – ladekabel inkl.
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons
: 80Hz – 15KHz
Batteritype: Lithium-Ion
Artikel-nr.: 12035
EAN 13: 0768563815089