MIIEGO AL3+ Woman

MIIEGO AL3+ Woman

599,00 DKK

Prisvindende trådløse sportshøretelefoner fra danske MIIEGO®.

Nomineret ved Running Product Awards 2018

Kategori: Varenummer: 11037

Beskrivelse

 

MIIEGO AL3+ WOMAN

Trådløse sportshøretelefoner med lækker lyd og optimal pasform udviklet til sport. De sidder ultra-stabilt, har lang batteritid, indb. mikrofon og en fantastisk lydoplevelse! OVER 11 TIMERS BATTERITID, et vandafvisende design der tåler sved og regn samt en perfekt pasform giver AL3+ FREEDOM WOMAN dig den ultimative frihed når du kombinerer musik og sport. TRÅDLØS FRIHED!

TESTVINDER og ”Bedst til Prisen” i BT. Test Winner hos Earbuddy.eu, featured i IRONMAN, Runners World, Womens Running, iForm, Aktiv Træning og mange flere.

 

MOTIVATED BY MUSIC – YOU MOVE. THEY DON’T.

Løb. Hop. Dans. Eller slå en dobbelt salto… Med AL3+ FREEDOM serien fra MIIEGO er det muligt. Den optimale pasform sikrer dig maksimal frihed til at bevæge dig fuldstændig frit rundt med musik i ørerne. De bliver nemlig siddende på, og er uden ledning til at genere. Derfor garanterer vi: YOU MOVE. THEY DON’T.

 

UNIK PASFORM – THE ULTRA-SECURE ORIGINAL M-FIT BY MIIEGO®

AL3+ WOMAN er Trådløse Bluetooth® Høretelefoner bygget til sport – de vejer kun 41 gram og er designet til at sidde stabilt og godt fast med den bløde og fleksible rem, som går bag om hovedet og hviler sikkert over nakken på baghovedet. Passer til alle hoved- og øreformer og er behagelig at have på selv over længere tid. Til mindre/smalle hovedstørrelser anbefaler vi vores AL3+ WOMAN model, mens vi til medium/large hovedstørrelser anbefaler AL3+ FREEDOM. Er du i tvivl om din størrelse anbefaler vi, at du prøver dem på hos en af vores mange forhandlere i hele Danmark.

 

TOPKLASSE LYD OG LANG BATTERITID

AL3+ WOMAN leverer krystalklar lyd i topklasse og er blevet international anerkendt som vinder i tests og produktkåringer af en lang række internationale magasiner og medier.

Med den optimerede batterikapacitet i AL3+ FREEDOM serien er du garanteret mere end 11 TIMERS NON-STOP MUSIKTID for hver opladning.

Det giver dig nok batteritid til at din næste effektive løbe- eller træningstur kan ske uden bekymringer, og det er en langt større batterikapacitet end hvad de fleste andre sportshøretelefoner kan klare.

 

FARVEL TIL ØMME ØRER OG FLAGRENDE LEDNINGER

En anderledes og behagelig pasform. Det bløde ON-EAR fit på AL3+ WOMAN sidder udenpå ørerne. Det betyder, at du stadig kan registrere hvad der sker omkring dig og modtage impulser og signaler fra omverdenen og trafikken men uden at skulle gå på kompromis med lydkvaliteten. ON-EAR designet garanterer også, at du ikke bliver irriteret eller får ondt indeni øret, og du skal ikke længere tænke på earbuds der konstant falder ud af ørerne eller bliver fulde af ørevoks.

 

ULTIMATIV FRIHED – NEMME AT BETJENE

På AL3+ WOMAN styrer du nemt lydstyrke, pauser og skifter sang direkte på knapperne på højre side af høretelefonerne. Via den indbyggede mikrofon er det også nemt at foretage telefonopkald.

AL3+ WOMAN er nemme at tilkoble via BLUETOOTH®, og på iPhones/iOS enheder ser du batteristatus på AL3+ Freedom direkte på din skærm, når høretelefonerne er tilkoblede.

 

BUILT TO LAST – TÅLER SVED OG REGN

AL3+ FREEDOM serien er udviklet til sport og tåler både kolde og varme klimaer og temperaturer. AL3+ har både ind- og udvendig NANO-teknologi beskyttelse og tåler derfor al slags vejr og vind og er sved- og regnafvisende.

AL3+ WOMAN foldes let sammen når de ikke er i brug, så de er nemme at opbevare, og ikke fylder meget. Du kan nemt have dem med i lommen eller i det medfølgende MIIEGO® vandafvisende sportsetui.

Med AL3+ WOMAN slipper du for at bekymre dig om flagrende ledninger og ømme ører! YOU MOVE. THEY DON´T.

 

ANBEFALINGER, AWARDS- OG TESTVINDER

AL3+ FREEDOM serien har deltaget i en lang række tests og er blevet omtalt i medier i Danmark og internationalt:

”Bedst til Prisen” i BT – læs mere her: http://bit.ly/1HubynY)
”Test Winner” hos Earbuddy
”Award Winner” i Men’s Running Magazine (UK)
IRONMAN gift guide (INT)
Women’s Running – “Award Winner” (UK)
RUN247 (UK)
the runningbug (UK)
Runner´s World – “Gear of the Year” (AUS)
Aktiv Træning (DK+SE+N)
BT – “bedst til prisen” (DK)
Løbemagasinet (DK)
og mange flere…

 

REVIEWS

Ultraløber og Bokser:

”Jeg har testet dem (AL3+) på både korte og lange ture, og jeg var især spændt på om de begyndte at stramme og irritere på øret, men de er overraskende behagelige at have på også ud over 2 timers løb – også i regnvejr…. Ud over løb har jeg brugt headsettet til boksning for at teste, hvor godt det sidder fast. Jeg har selvfølgelig ikke sparret med det, men slået sandsæk, skyggebokset, haft plethandsketræning, sjippet samt styrketrænet og høretelefonerne har bare fulgt med mine bevægelser… Jeg er vild med de manglende ledninger og det faktum at forbindelsen mellem telefon og headphones fungerer”, Kristina Schou Madsen fra kristinaextremerunning.com, ekstremløber og aktiv sportspige (boksning, kajak m.m.).

Professionel Triatlet:

”Med MIIEGO er jeg altid sikret en god oplevelse når jeg anvender musik under min træning. Det skal ikke være nogen hemmelig, at jeg længe har søgt efter et godt alternativ til høretelefoner uden denne klassiske ledning… . Miiego laver alle deres modeller trådløse, der har en rækkevidde på op til 10 meter. På den måde slipper jeg for en irriterrende ledning og jeg kan ligge min telefon fra mig og blot sætte spillelisten”, Rasmus Krodalprofessionel triatlet og MIIEGO-ambassadør.

 

FORHANDLERE

MIIEGO® sportshøretelefoner forhandles hos en række udvalgte special- og sportsbutikker. Klik på vores shopfinder og find en forhandler nær dig.

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER – AL3+ WOMAN

Bluetooth version: 4.1
Virker med alle enheder med Bluetooth.
Batteriindikator: på iPhones/iOS enheder
Trådløs rækkevide: Op til 10 meter
Musiktid: Over 11 timer per opladning
Vægt 41 gram
Opladningstid: ca. 2 timer

 

MEDFØLGER

AL3+ WOMAN trådløse sportshøretelefoner
Vandafvisende sportsetui til AL3+ Freedom
Ekstra sæt ørepuder
Micro-USB opladerkabel
Quick start manual

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MIIEGO AL3+ Woman”