MiiBUDS ACTION II by MIIEGO – Black

MiiBUDS ACTION II by MIIEGO – Black

999,00 DKK

Kategori: Varenummer: 11063

Beskrivelse

MIIBUDS ACTION II by MIIEGO® – TRUE WIRELESS EARBUDS

Er du klar til ACTION med ubegrænset bevægelsesfrihed? Mød din nye ultimative træningsmakker; MiiBUDS ACTION II fra MIIEGO®.

MiiBUDS ACTION er helt trådløse ørepropper (TWS) bygget til ACTION med et specialudviklet ørekrogdesign, en vandtæthed på IPX6, lydkvalitet i absolut verdensklasse med de populære ørepropper i memory foam fra amerikanske COMPLY® såvel som en ekstrem og imponerende batterikapacitet, der giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid!

MIIBUDS ACTION VINDER RUNNER’S WORLDS STORE TEST

Verdens største løbemagasin RUNNERS WORLD har i 2021 gennemført en stor test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

Testvinder blev MiiBUDS ACTION fra danske MIIEGO foran en række andre store internationale brands.

MiiBUDS ACTION by MIIEGO® vinder på høj kvalitet og komfort og på virkelig at give værdi for pengene.

ACTION fit med specialudviklet ørekrog og indbygget mikrofon

De fleksible og bløde MIIEGO® ACTION-ørekroge sikrer et stabilt fit, hvor dine ørepropper forbliver komfortabelt og sikkert på plads under hele din træning. Ørekrogen går over og bag dit øre, hvilket gør MiiBUDS ACTION by MIIEGO® til et godt og sikkert valg til aktiv bevægelse, løb og træning.

Vægten af ​​hver MiiBUD-earbud er kun 8 gram, og de er derfor meget lette og behagelige at bære – du glemmer hurtigt, at du har dem på!

MiiBUDS ACTION har indbygget mikrofon i begge earbuds til at foretage opkald, og hver earbud har kun en enkelt knap for lettere betjening.

Udviklet til løb og udendørsaktiviteter: IPX6 Sved- og vandtæt

MiiBUDS ACTION er sved- og vandtætte, designet og konstrueret til en aktiv livsstil i det udfordrende og til tider barske skandinaviske klima. De kan bruges under alle trænings- og vejrforhold, f.eks. din næste løbetur i kraftig regn. Der er således ingen grund til bekymring, da de er IPX6 certificerede.

THE MIIEGO SOUND: Prisvindende HIGH PERFORMANCE AUDIO

Ved at bruge optimerede audiokomponenter i høj kvalitet leverer MiiBUDS ACTION krystalklar lyd med en kraftig bas og skarp diskant. Fremragende lydkvalitet og en kompromisløs musikoplevelse, hvad end det er til indendørs eller udendørs brug.

MIIEGO® leverer prisvindende lydkvalitet og har vundet adskillige internationale priser for enestående funktionelt design og enestående lyd i dit aktive liv.

MiiBUDS ACTION har et kraftigt Bluetooth-signal på op til 20 meter og kan parres og bruges sammen eller individuelt med alle Bluetooth®-enheder. Dette inkluderer smartphones og sportsure, hvilket gør MiiBUDS ACTION til din ideelle nye træningsmakker!

Imponerende batteritid og indbygget powerbank

OP TIL 90 TIMERS BATTERITID I ALT!

Hver MiiBUD-earbud indeholder et kraftigt batteri, der giver dig op til 6 timers musiktid pr. opladning. Ved placering i det medfølgende MIIEGO®-etui oplades ørepropperne automatisk, og de kan genoplade op til 14 gange inde i æsken! Det giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid pr. opladning af etuiet.

MIIEGO®-etuiet kan også bruges som en ekstern powerbank til at give ekstra strøm til din mobiltelefon eller andre enheder via den indbyggede USB-port. Opladningsetuiet har som en ekstra praktisk funktion indbygget sit USB-C opladerkabel på bagsiden, så du altid har det med dig.

Som noget nyt kan MiiBUDS ACTION-etuiet nu også oplades trådløst, så du endnu nemmere kan få genopladet opladningsetuiet, når behovet melder sig.

* Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrkeniveauet og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høje lydstyrkeniveauer over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

Memory Foam ørepropper i absolut topkvalitet fra COMPLY™

MiiBUDS ACTION fra MIIEGO® leveres med COMPLY™ ørepropper lavet af superblødt memory foam i høj kvalitet. Disse unikke og meget populære ørepropper fra USA formes forsigtigt til din øregang, hvilket forhindrer dem i at falde ud og giver dermed uovertruffen komfort og en ideel brugerdefineret in-ear-pasform til dine ører.

COMPLY™ ørespidsernes pasform hjælper også med at øge isolationen og blokere for ekstern støj, hvilket giver dig en bedre lydoplevelse med forbedret bas og muligheden for at du kan nyde din yndlingsmusik uden eksterne distraktioner.

Udover ørepropperne fra COMPLY™ får du også yderligere 3 sæt silikone-ørepropper i hhv. størrelse S, M og L med, så du kan optimere den perfekte pasform til netop dine ører.

MiiBUDS ACTION TWS earbuds præsenteres af de danske lydspecialister MIIEGO® – Active Lifestyle Audio.

MIIEGO® leverer prisvindende audio—produkter, og har vundet adskillige internationale priser for funktionelt design og enestående lyd til en aktiv livsstil.

READY. SET. MIIEGO®.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen klaret hurtigt og effektivt i en travl hverdag med en personlig træningsplan og træningsvideoer, som du kan udføre lige når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

 

Yderligere information

Type: In-Ear
Produktnavn: MiiBUDS ACTION II
Farve-varianter: Sort
Artikel-nr.: 11063
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde – op til: 20 meter
Produktvægt: 8 / 130 gram

IPX certificering: IPX6
Indbygget mikrofon: Ja – i begge sider
Opladningsetui inkluderet: Ja
Ladekabel: Micro-USB
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 2×50 / 1800 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz

Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Arbejdstemperatur: -10°C – 40°C
Batteritid – op til: 6 / 90 timer
Kabeltilslutning muligt: Nej
Udskiftelige øredutter: Ja
Ekstra øredutter inkl.: Ja
EAN 13: 0768563815553