MiiBLASTER

MiiBLASTER

1.699,00 DKK

Kategori: Varenummer: 12030

Beskrivelse

3, 2, 1 – BLAST-OFF!

MiiBLASTER by MIIEGO® er en trådløs højttaler i lækkert design specielt udviklet til et aktivt liv på farten, indendørs såvel som udendørs.

Med en IPX5-certificering er den både regn- og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs aktiviteter i det omskiftelige skandinaviske klima. Uanset om du skal en tur til stranden, på fodboldbanen eller på picnic-tur med vennerne.

DEL LYDEN AF ‘MIIBLASTER’

MiiBLASTERs to højtydende speakerenheder (70mm) drives af en yderst effektiv 50-watts forstærker, der giver dig godt med lydstyrke og power. Og med to integrerede, passive 103 mm-enheder er du også sikret en fyldig bas.

Vil du forstærke din lydoplevelse yderligere? Så tilkobl en ekstra MiiBLASTER by MIIEGO® via True Wireless Stereo-teknologien (TWS) for en endnu bedre lydoplevelse.

OP TIL HELE 8 TIMERS BATTERITID

Vi har designet MiiBLASTER by MIIEGO® til at kunne tåle selv de mest udfordrende vejrforhold, men også til med lethed at levere musik i timevis – og skulle dit musikbehov strække sig over en længere periode vil MiiBLASTER by MIIEGO® også kunne følge med, da den har et indbygget batteri på hele 5400 mAh, som giver dig op til hele 8 timers batteritid ved 50% lydstyrke. MiiBLASTER by MIIEGO® vil således kunne levere soundtracket til både første og anden halvleg såvel som til den efterfølgende sejrsfest…!

Der følger et USB-opladningskabel med i ekstra længde (2 meter), så du ikke skal irritere dig over at MiiBLASTEREN skal stå lige op og ned af en stikkontakt.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

I AL SLAGS VEJR

Tag din MiiBLASTER by MIIEGO® med dig overalt – uanset vejrforholdene.

Kombinationen af den solide ABS-konstruktion, det integrerede stilrene håndtag og IPX5-certificeringen giver dig den ultimative frihed til trådløst at nyde din yndlingsmusik – hvor som helst og når som helst.

READY. SET. MIIEGO.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen i en travl hverdag klaret hurtigt og effektivt med en personlig træningsplan og træningsvideoer, du kan udføre når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

 

Yderligere information

Type: Speaker
Produktnavn: MiiBLASTER
Produktvægt: 2625 gram
Farvevarianter: Sort/Grå
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 30 meter
IPX5: Stænk- og regntæt
Kabeltilslutning muligt – AUX-kabel inkl.
Batteritid: op til 8 timer ved 50% lydstyrke
Batterikapacitet: 5400 mAh genopladeligt

Micro-USB opladning – ladekabel inkl.
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons
: 80Hz – 12KHz
Batteritype: Lithium-Ion
Artikel-nr.: 12030
EAN 13: 0768563815072