Tilbud

M1 by MIIEGO Green

M1 by MIIEGO Green

699,00 DKK 499,00 DKK

Trådløse behind-the-ear sportshøretelefoner fra danske MIIEGO®.

2 på lager

Kategori: Varenummer: 11054

Beskrivelse

 

M1 by MIIEGO

Designet til sport. Hvad enten du er til løb, fitness eller noget helt tredje er de lette og trådløse M1 Bluetooth høretelefoner en ideel træningspartner – uden generende ledninger – og med lang batteritid og fantastisk lydkvalitet.

M1 by MIIEGO vejer kun 21 gram, og er designet med specialfremstillede anti-slip ear-hooks, der sikrer en stabil og meget behagelig pasform. Så du kan koncentrere dig om din træning.

Du kan selv justere pasformen i øret med de forskellige typer og størrelser af de medfølgende ørepropper/ear tips. Der medfølger både de prisvindende COMPLY® eartips og bløde silikone eartips, så du kan vælge netop de eartips som passer dig allerbedst.

Nakkekablet kan også justeres og tilpasses til at være enten stramt eller løst. Det er op til dig. Den optimale pasform på M1 sikrer dig maksimal frihed til at bevæge dig frit rundt med din yndlingsmusik i ørerne.

 

TOPKLASSE LYD OG LANG BATTERITID

M1 by MIIEGO er udviklet med high-end audiokomponenter der sikrer en krystalklar lydoplevelse med dyb bas og klar diskant. Med de anmelderroste COMPLY® Isolation Eartips får du ikke bare en ekstrem behagelig komfortoplevelse men også noise isolation, der blokerer mod ekstern støj og dermed giver dig en super lækker lydoplevelse.

Batterikapaciten i M1 er optimereret, så du opnår op til 8 TIMERS NON-STOP MUSIKTID* for hver opladning. Nok til at din næste løbe- eller træningstur kan ske uden bekymringer.

 

LOOSE ELLER TIGHT FIT

På ledningen i nakken sidder en lille justerbar clip, som kan føres frem og tilbage. Du bestemmer dermed selv dit individuelle fit, og om du ønsker en løs eller stram ledning i nakken.

 

ULTIMATIV FRIHED – NEMME AT BETJENE

På M1 by MIIEGO styrer du nemt lydstyrke, pauser og skifter sang direkte på knapperne oppe på højre side af høretelefonerne. Via den indbyggede mikrofon er det også nemt at foretage telefonopkald.

Med den lettilgængelige placering af kontrolknapperne slipper du for at sved eller regn glider via ledningen og ind i kontrolpanelet.

M1 er nemme at tilkoble via BLUETOOTH®, og på iPhones/iOS enheder ser du batteristatus på høretelefonerne direkte på din skærm – oppe i højre hjørne – når høretelefonerne er tilkoblede.

 

BUILT TO LAST – TÅLER SVED OG REGN

M1 er ligesom MIIEGOs andre produkter specialudviklet til sport og tåler både kolde og varme klimaer og temperaturer. M1 har både ind- og udvendig NANO-teknologi beskyttelse og tåler derfor al slags vejr og vind og er sved- og regnafvisende.

Når dine M1 høretelefoner ikke er i brug, er de nemme at opbevare, og fylder ikke meget. Du kan nemt have dem med i lommen eller i det medfølgende MIIEGO® vandafvisende sportsetui.

 

FORHANDLERE

MIIEGO® sportshøretelefoner forhandles hos en række udvalgte special- og sportsbutikker. Klik på vores shopfinder og find en forhandler nær dig.

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER – M1 BY MIIEGO®

Bluetooth version: 4.1
Virker med alle enheder med Bluetooth.
Batteriindikator: på iPhones/iOS enheder
Trådløs rækkevide: Op til 10 meter
Indbygget mikrofon til håndfrie opkald
Musiktid: Op til 8 timer per opladning*
*Batteriets spilletid afhænger af brug og indstillinger
Vægt 21 gram
Size: One size fits all – unisex

 

I PAKKEN

M1 trådløse sportshøretelefoner med præ-installerede COMPLY Isolation Eartips.
Vandafvisende sportsetui til M1
3 ekstra sæt bløde silikone eartips i str. S, M og L.
Micro-USB opladerkabel
Quick start manual

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “M1 by MIIEGO Green”