BOOM MIINI by MIIEGO, Black

BOOM MIINI by MIIEGO, Black

699,00 DKK

Kategori: Varenummer: 11086

Beskrivelse

BOOM MIINI by MIIEGO

READY. SET. MIIEGO.

BOOM MIINI by MIIEGO® – ON-ear trådløse hovedtelefoner

BOOM MIINI er behagelige, lette og ultrakompakte on-ear hovedtelefoner med prisvindende og imponerende lydkvalitet, udskiftelige ørepuder og IPX5-certificering: sved- og vandtæt – bygget til en aktiv livsstil.

INNOVATIVT DESIGN med udskiftelige ørepuder

Det splinternye og innovative TWIST’N’TURN-design på alle BOOM by MIIEGO®-hovedtelefoner tilføjer en helt ny dimension til brugen og funktionaliteten af ​​dine hovedtelefoner.

Denne nye funktion giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skifte ørepuder, hvilket betyder at du altid kan vælge at bruge lige netop de ørepuder, som DU foretrækker, og som passer bedst til dine behov i enhver situation; på farten, på sofaen, under træning osv.

Denne feature medvirker også til at forøge produktets levetid, da slidte ørepuder nu let kan udskiftes uden at måtte kassere hele produktet.

THE BOOM SOUND: Prisvindende HIGH PERFORMANCE AUDIO

Er du klar til en fantastisk og imponerende lydoplevelse uden distraherende kabler?

BOOM MIINI by MIIEGO® kommer med BOOM-seriens prisvindende højkvalitets lydoplevelse. BOOM-serien fra MIIEGO® har vundet en række internationale tests og priser for fremragende design, funktionalitet og lyd i absolut topklasse.

Ved at bruge optimerede lydkomponenter i bedste kvalitet leverer BOOM MIINI krystalklar lyd med en kraftig bas og knivskarp diskant – hvilket giver dig en optimal og virkelig stærk, kompromisløs musikoplevelse, hvad end det er til indendørs eller udendørs brug.

Vaskbare ACTIVE-LIFESTYLE ørepuder inkluderet

Et ekstra sæt MIIEGO® ACTIVE ørepuder er inkluderet i pakken.

Disse specialfremstillede ørepuder er udviklet til din aktive livsstil, da de nemt kan afmonteres og vaskes og tilmed er produceret i åndbart mesh-materiale, som medvirker til at holde dine ører kølige.

Anbefales specielt til sport og intense træningssessioner. Og du skal ikke bekymre dig om at gøre ørepuderne våde og svedige, da de kan vaskes ved 30 grader i din vaskemaskine.

Letvægt, behagelige og indbygget mikrofon – FREEDOM TO MOVE

BOOM MIINI by MIIEGO® vejer kun 155 gram, hvilket gør dem meget lette og behagelige at bære – du glemmer let, at du har dem på!

Selve højttalerne i hver side er fleksible og kan justeres sidevejs for en bedre og mere behagelig pasform, der følger hovedets bevægelser. Som et resultat heraf er BOOM MIINI by MIIEGO® et sæt ultrakompakte hovedtelefoner, der giver dig fuld bevægelsesfrihed og mulighed for at nyde din yndlingsmusik – uden forstyrrelser og uden ledninger – hvor som helst og når som helst.

BOOM MIINI har også indbygget mikrofon til opkald samt brugervenlige knapper på højre side, hvor du kan tænde og slukke samt kontrollere lydstyrke og skifte sang. Det er også muligt at bruge AUX-kabel.

IPX5: sved- og regntæt med ekstremt lang batteritid

Med sin IPX5-certificering er BOOM MIINI-hovedtelefonerne designet og bygget til en aktiv livsstil eller brug på farten. For eksempel kan de bruges til sport og træning såvel som i regn, da de både er sved- og regntætte.

BOOM MIINI fra MIIEGO® indeholder et kraftigt batteri, der er optimeret til at give dig op til mere end 21 timers musiktid pr. opladning. Det burde være tilstrækkeligt med batteritid til at afspille din fulde playliste uden at du skal bekymre dig om at oplade dine hovedtelefoner?

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

Fleksibelt design – den perfekte makker på farten

Hovedbøjlen er justerbar i størrelsen, så den kan tilpasses din hovedfacon og -størrelse. Hovedtelefonerne kan også nemt drejes og foldes sammen for en lettere og mere praktisk opbevaring der fylder mindre.

MIIEGO®-opbevaringspose til høretelefonerne i mesh-materiale medfølger i produktpakken.

BOOM MIINI har et kraftigt Bluetooth-signal og kan parres og bruges med enhver Bluetooth®-enhed. Dette inkluderer således smartphones og sportsure, hvilket gør BOOM MIINI ideel som din nye yndlingsmakker på farten.

Et AUX-lydkabel er også inkluderet i tilfælde af at du løber tør for batteri.

READY. SET. MIIEGO®.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen klaret hurtigt og effektivt i en travl hverdag med en personlig træningsplan og træningsvideoer, som du kan udføre lige når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

 

Yderligere information

Type: On-Ear
Produktnavn: BOOM MIINI by MIIEGO
Farve-varianter: Sort
Artikel-nr.: 11086
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs Rækkevidde – op til: 25 meter
Produktvægt: 155 gram

IPX certificering: IPX5
Indbygget Mikrofon: Ja
Opbevaringspose inkluderet: Ja
Ladekabel: Micro-USB + AUX kabel inkl.
Batteritype: Lithium-Ion
Batterikapacitet: 400 mAh
Sendefrekvens: 2,4 GHz

Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
Arbejdstemperatur: -10°C – 40°C
Batteritid – op til: 21 timer
Kabeltilslutning Muligt: Ja – AUX
Udskiftelige Ørepuder: Ja
Ekstra Ørepuder inkl.: Ja – ACTIVE
EAN 13: 0768563815096