BOOM by MIIEGO, Dust Blue

BOOM by MIIEGO, Dust Blue

1.199,00 DKK

Med udskiftelige earpads

Kategori: Varenummer: 11082

Beskrivelse

 

Har du oplevet ørepuder der går i stykker og du derfor må kassere dine yndlingshøretelefoner? Eller irriteret dig over, at du ikke optimalt kan bruge dine høretelefoner både til sport og afslapning?

 

BOOM by MIIEGO® – funktionelle og stilrene høretelefoner til alle dine behov!

 

TRÅDLØST DESIGN TIL BÅDE TRÆNING OG FRITID

BOOM by MIIEGO® er et nyt sæt innovative og ekstremt funktionelle høretelefoner udviklet af danske MIIEGO®. BOOM er designet til både træning OG afslapning ved brug af forskellige specialfremstillede aftagelige og udskiftelige ørepuder. BOOM er selvfølgelig trådløs men også med mulighed for ledning.

 

Skarp lyd i drønlækkert og stilrent design

BOOM-høretelefonerne præsterer fremragende lydkvalitet, hvor der kræses for øregangen med både en stærk dyb bas og et nuanceret og detaljeret lydbillede.

BOOM er one-size grundet det justerbare headband, og er en lukket høretelefon udstyret med omsluttende ørepuder (over-ear), som indkapsler øret og lukker til, så støj fra omverdenen reduceres.

 

Specialdesignede AFTAGELIGE ørepuder

Udover at være ekstremt behagelige er ørepuderne på BOOM også specialdesignet til enkelt og hurtigt at kunne udskiftes. Man drejer nemt de udskiftelige ørepuder en kvart omgang, hvorefter de klikkes af og nye nemt kan sættes på. Dette betyder, at du lynhurtigt kan ændre dine BOOMs til brug til enten sport eller afslapning præcis når det passer dig.

 

VASKBARE SPORTSØREPUDER INKLUDERET

Med BOOM får du et sæt ekstra ørepuder inkluderet, som er specialdesignet til sport. Disse sportsørepuder er udviklet og produceret i et luftigt mesh-materiale, som absorberer sved og afgiver mindre varme, og er derfor optimale til træningssessioner. Sportsørepuderne tåler håndvask og er derfor også nemme at rengøre.

 

KVALITET OG FOLDBART DESIGN

BOOM-høretelefonerne har et foldbart design, så de enkelt kan lukkes sammen og derfor fylder mindre, når de ikke er i brug. De er produceret i kvalitetsmaterialer med en mat sort coating finish, der både er behagelig at røre ved og samtidig giver et eksklusivt look.

 

36 TIMERS BATTERITID OG INDBYGGET MIKROFON

BOOM by MIIEGO® har en batteritid på op til 36 timer per opladning og har naturligvis indbygget mikrofon, så høretelefonerne også enkelt kan bruges til telefonopkald. Du styrer nemt alle funktioner via de små knapper på siden af den højre høretelefon.

 

AUDIO-KABEL OG HARDCASE ETUI INKLUDERET

BOOM kan både bruges trådløse via Bluetooth men også med kabel, da der følger et jack-stik kabel med i købet. Med i æsken følger også et eksklusivt MIIEGO® hardcase opbevaringsetui til høretelefonerne og et ekstra sæt sportsørepuder.

 

FORHANDLERE

MIIEGO® sportshøretelefoner forhandles hos en række udvalgte special- og sportsbutikker. Klik på vores shopfinder og find en forhandler nær dig.

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Bluetooth version: 5.0

Virker med alle Bluetooth-kompatible enheder

Batteri indikator på iPhone/iOS enheder

Trådløs rækkevidde: Op til 10 meter

Spilletid: Op til 36 timer

Opladning: 2 timer

Batteri: Genopladeligt lithium polymer batteri (3.7 V/ 360 mAh)

Vægt: 287 gram

Størrelse: One size

 

MEDFØLGER

BOOM by MIIEGO® – Trådløse hovedtelefoner

Ekstra sæt af sport ørepuder

Beskyttende etui

Klud til aftørring

Audiokabel til kablet brug

Micro USB-kabel til opladning

Quick Start Guide

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOOM by MIIEGO, Dust Blue”