AXTIVE MIINI

AXTIVE MIINI

299,00 DKK

Kategori: Varenummer: 12010

Beskrivelse

SLIP MUSIKKEN LØS

Med en kampvægt på sølle 165 gram indkapsler AXTIVE MIINI by MIIEGO® essensen af en trådløs Bluetooth-højttaler med sin imponerende lyd og ultra-minimalistiske design.

Lille og let nok til at tage med hvor som helst, kraftig nok til at blive bemærket og ikke mindst smart nok til også at lytte med den indbyggede mikrofon – AXTIVE MIINI er indbegrebet af ‘hellere lille og vågen end stor og doven’.

INDBYGGET 3-WATTS FORSTÆRKER

Tilslut dig til AXTIVE MIINI by MIIEGO® via Bluetooth 5.0. På trods af sit kompakte ydre, yder den indbyggede forstærker imponerende 3 watt.

Vores ingeniører har derudover stadig fundet plads til en indbygget mikrofon, hvilket betyder at du kan besvare opkald, lytte til musik, podcasts og meget, meget mere.

KOBL 2 AXTIVE MIINIS SAMMEN FOR EN ENDNU STØRRE LYDOPLEVELSE

Batteritiden for AXTIVE MIINI by MIIEGO® er på 3-4 timer*, og hvorfor ikke tilføje en ekstra AXTIVE MIINI til festen? Med True Wireless Stereo (TWS) kan du koble to AXTIVE MIINIS sammen og lade dem spille i stereo.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

IPX5-CERTIFICERET: STÆNK- OG REGNTÆT

Slip musikken løs uden at bekymre dig om omskifteligt vejr. På stranden, i skoven, ved badebassinet i haven – kun fantasien sætter grænser.

AXTIVE MIINI by MIIEGO® er IPX5-certificeret og giver dig dermed friheden til at kunne høre musik, podcasts og meget andet uanset hvad det danske vejr måtte finde på.

READY. SET. MIIEGO.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen i en travl hverdag klaret hurtigt og effektivt med en personlig træningsplan og træningsvideoer, du kan udføre når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

Yderligere information

Type: Speaker
Produktnavn: AXTIVE MIINI
Produktvægt: 165 gram
Farvevarianter: Dark Grey
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
IPX5: Stænk- og regntæt
Indbygget mikrofon
Batteritid: op til 4 timer ved 50% lydstyrke
Batterikapacitet: 800 mAh genopladeligt

Micro-USB opladning – ladekabel inkl.
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons
: 90Hz – 20KHz
Batteritype: Lithium-Ion
Artikel-nr.: 12010
EAN 13: 0768563815034