AXTIVE M1

AXTIVE M1

499,00 DKK

Kategori: Varenummer: 12015

Beskrivelse

LÆKKER LYD I VANDTÆT DESIGN

AXTIVE M1 by MIIEGO® er en trådløs, genopladelig og 100% vandtæt Bluetooth-højttaler.
Vægten er på sølle 185 gram, men lad dig ikke snyde af den lave vægt og det kompakte design. AXTIVE M1 har en trådløs rækkevidde på op til 15 meter og en indbygget forstærker, der kan levere hele 5 watt – og det hele er samlet i et produkt, der med sin IPX7-certificering er 100% vandtæt!

MIIEGO PÅ FARTEN

Det er let som en leg at koble sig til AXTIVE M1 by MIIEGO®! Trådløst med Bluetooth 5.0 eller med det medfølgende AUX-kabel – du bestemmer helt selv.

Lyt til din yndlingsmusik, dine favoritpodcasts eller besvar telefonopkald – AXTIVE M1 har nemlig også en indbygget mikrofon.

Og skulle du få blod på tanden og have lyst til at udvide lydbilledet yderligere, kan du tilslutte endnu en AXTIVE M1 med True Wireless Stereo-teknologien (TWS) og spille din yndlingsmusik i stereo.

“I’M SINGIN’ IN THE RAIN…”

…og det er intet problem, fordi AXTIVE M1 er 100% vandtæt.

Ingen grund til bekymring. AXTIVE M1 by MIIEGO® er med sin IPX7-certificering fuldstændig vandtæt ned til en meters dybde.

Du kan derfor helt uden bekymringer tage din AXTIVE M1 med dig ned til stranden, ud til badebassinet i haven eller bare med ud i regnen.

5 TIMERS BATTERITID

AXTIVE M1 by MIIEGO® er genopladelig og oplades med det medfølgende Micro-USB kabel. En enkelt opladning giver dig op til 5 timers musik ved 50% volumen* – eller sagt på en anden måde: Du kan lytte til ca. 150 sange eller Beethovens Femte Symfoni mere end 7 gange (!) på en enkelt opladning.

*Den nøjagtige batteritid afhænger af lydstyrken og typen af ​​musik, du lytter til. Vi anbefaler ikke at lytte til musik ved høj volumen over længere perioder, da dette kan skade din hørelse.

READY. SET. MIIEGO.

30 dages gratis personlig hjemmetræning med NORDIC HIIT inkluderet med alle MIIEGO produkter i 2020

Få træningen i en travl hverdag klaret hurtigt og effektivt med en personlig træningsplan og træningsvideoer, du kan udføre når og hvor du vil. Køber du et MIIEGO-produkt i 2020 medfølger der en voucher med 30 dages gratis træning hos danske Nordic HIIT.

HIIT, yoga og løb
Der tilbydes både HIIT workouts, Power Yoga og løbeprogrammer til begyndere og øvede udarbejdet af træningseksperter inden for hvert område.

Kom nemt i form derhjemme med Nordic HIIT.

Yderligere information

Type: Speaker
Produktnavn: AXTIVE M1
Produktvægt: 185 gram
Farvevarianter: Sort
Bluetooth Version: 5.0
Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
IPX7: 100% vandtæt
Kabeltilslutning muligt – AUX-kabel inkl.
Batteritid: op til 5 timer ved 50% lydstyrke
Batterikapacitet: 800 mAh genopladeligt

Micro-USB opladning – ladekabel inkl.
Sendefrekvens: 2,4 GHz
Frekvensrespons
: 90Hz – 20KHz
Batteritype: Lithium-Ion
Artikel-nr.: 12015
EAN 13: 0768563815041